درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قالیباف: بی‌نظمی در قطعی برق غیرقابل پذیرش است

رئیس مجلس گفت: کمیسیون انرژی با حضور وزیر نیرو جداول خاموشی را بررسی کند زیرا بی‌نظمی در قطعی برق غیرقابل پذیرش است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی بیگی نژاد در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 2 خرداد) قوه مقننه و در تذکری شفاهی، گفت: آقای قالیباف همان‌گونه که اعلام کرده‌اند به صورت مسئله‌محور به موضوعات و عرصه مدیریت ورود می‌کنند و طی سال‌های گذشته این موضوع را چندین بار بیان کردند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که کمیسیون انرژی به آن ورود کرده مسئله برق است زیرا این موضوع نگران کننده می باشد، ادامه داد: اگر اعلام کنیم که موضوع برق همانند یک بمب ساعتی طی سال‌های آینده عمل می‌کند، اغراق نکرده‌ایم.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: سالانه مصرف برق در کشور افزایش پیدا می‌کند اما تولید آن کمتر می‌شود، سال گذشته 58 هزار مگاوات و در سال جاری 57 هزار مگاوات برق تولید شده است و وزارت نیرو اعلام کرده که اعتبار لازم برای افزایش میزان تولید برق را ندارد.

 

بیگی با تأکید بر اینکه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی باید ورود جدی به مسئله تولید برق داشته باشند زیرا آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی نگران‌کننده‌ای دارد، خاطر نشان کرد: تا سال 1415 باید به میزان صد هزار مگاوات تولید برق دست پیدا کنیم در غیر این صورت با مشکل مواجه می‌شویم.

 

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر بیگی‌نژاد گفت: به دلیل اهمیت بحث انرژی در بودجه سال 1400، مجلس در زمینه سرمایه‌گذاری در تولید برق تصمیمی گرفت که در 40 سال گذشته بی‌سابقه بود و وزیر نیرو از این اقدام مجلس تشکر کرد.

 

وی با اشاره به اینکه مجلس در حوزه انرژی به وظایف خود عمل کرده است، ادامه داد: در برنامه 5 ساله هفتم توسعه موضوع تولید برق در اولویت قرار می‌گیرد، از سوی دیگر مصارف غیرقانونی وجود دارد که وزارت نیرو باید برای جلوگیری از آن تدابیر لازم را اتخاذ کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: از رئیس کمیسیون انرژی درخواست داریم تا در نشستی با حضور وزیر نیرو، جداول خاموشی را بررسی کند، بی نظمی در قطعی برق غیرقابل پذیرش است./تسنیم

ارسال نظر